Lederen zetels

Totaalinterieur van huis en tuin

Tafels Abitare Meubelen.
Ovale tafel in hout. Houten tafel met bank. Lange design tafel hout. Moderne ovale tafel met kruispoot. Moderne design eettafel in hout. Eetkamertafel met kruispoot en eiken bovenblad. Tafel in hout. Ronde tafel in hout. Stijlvolle design tafel hout. Lange design tafel.Samen eten, praten, werken … Geen voorwerp staat zo centraal en is zo functioneel als een tafel. Het ontwerp hangt af van je smaak. Je beschikbare ruimte en behoeften bepalen de afmeting van je tafel. Maar voor de materialen hoef je geen compromissen te sluiten, want Abitare biedt klasse tafels aan in duurzaam hout, dat enkel gewonnen wordt uit verantwoord beheerde bossen.

bol.com Houten Eettafel kopen? Alle Houten Eettafels online.
Daarnaast is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Kies aan de hand van de beschikbare ruimte de houten eettafel die past bij de stijl van jouw interieur. Top 10 Houten Eettafels. Top 10 Houten Eettafels. Rechthoekige, houten eettafels. Ronde, houten eettafelsDe collectie steigerhouten en eikenhouten eettafels van PURE Wood Design kenmerkt zich door stijl, eenvoud en een industriele Scandinavische stijl. De eettafels zijn niet alleen geschikt voor urenlang tafelen met familie en vrienden, ook werken en knutselen is een plezier aan onze eettafels. Een eettafel vormt steeds meer het middelpunt van ons interieur. Steeds vaker kiezen we voor lange exemplaren en hebben we een sterke voorkeur voor een stijlvolle en industriele look! Onze collectie eettafels speelt hierop in en bestaat uit kwaliteitsvolle houten tafelbladen in combinatie met industriele onderstellen. Alle eettafels kunnen op maat worden gemaakt; een tafel van drie meter of langer is bij ons geen uitzondering!

houten eettafel Meubelen Heylen.
Bent u op zoek naar een degelijke houten eettafel? Dan vindt u in onze meubelcatalogus een uitgebreid aanbod van eiken, teak tot kersenhouten eettafels. U hebt misschien wel een voorkeur voor een specifieke houtsoort op basis van stijl of onderhoud? Dan kan u onze catalogus met eetkamers filteren op uw voorkeur om enkel de eettafels te zien die u wenst.Om u enige inspiratie te geven halen we even enkele interessante meubelstukken uit onze catalogus aan. Zowel de eiken eettafels als de interieurs zijn zeker de moeite waard en geven mogelijk dat beetje extra inspiratie voor de eetkamer van je dromen.

Op maat gemaakte meubelen Leven in Stijl Meubelmakerij Alkmaar.
Wij leveren uw meubel bij u thuis door heel Nederland. Vraag dan een prijsopgave aan. Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats. Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk.In de afgelopen jaren hebben wij al heel veel mensen blij gemaakt met op maat gemaakte meubelen. Omdat we op elk meubelstuk super trots zijn willen wij ze graag allemaal laten zien! Daarom hebben wij naast onze collectie een prachtig portfolio gemaakt. Je kan vanuit dit portfolio heel simpel aan ons vragen wat het kost of wat de mogelijkheden zijn. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Aanbevolen bedrijven

Lederen zetels kopen

Ben je eindelijk lekker thuis, dan wil je nog maar één ding: ontspannen en genieten! De zetel is één van de belangrijkste meubelstukken in jouw interieur en onmisbaar in iedere woning. In een zetel kom je tot rust, kijk je televisie, lees je een boek en ontvang je vrienden. Voor het kopen van lederen zetels kun je uitstekend terecht bij Meubelen Torrekens. Voel je vrij om één van onze winkels in Denderhoutem te bezoeken en een zetel uit te proberen.

Picknicktafel

Op onze website geven wij ook een overzicht van onze   tuinbanken, die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren